Yepha er tilbake etter en liten pause

Det har gått over ett år siden sist Yepha slapp musikk, men nå er veteranen tilbake med singelen “Ahokay”. Låten er ment å skulle være et morsomt, provoserende og selvironisk oppgjør med den språkbruken som ofte dukker opp når menn er samlet og kanskje tøffer seg litt for hverandre (les: jazze med gutta).

Yepha, fortell oss litt om din nye singel.

– Jeg er tilbage på min optur med musik, efter lang tid i studiet, hvor jeg har fundet tilbage til roden af, hvad musik er for mig -nemlig at det skal være og er pisse sjovt at lave. Ideen opstod fordi jeg blev opmærksom på mig selv, og hvor mange gange jeg i løbet af en dag siger “Ahokay” til mine egne udtalelser. Det handler om at overdrive, for sjov skyld, og så vende den på en tallerken og sige “Ah okay!”. Efter at have spillet det live, hvor det har skabt store smil på læberne hos folk, kommer det nu ud så man også kan have det sjovt med det hjemme I stuerne. Det meste i sangen er i øvrigt rigtigt. Eller baseret på en vild fantasifuld virkelighed.. Ahokay!

Du har hatt en liten pause fra musikken. Hvorfor?

– Jeg har brugt de sidste par år til at finde frem til et sandt udtryk i min musik. Forstået på den måde at imens det laves skal jeg have det sjovt med det. det er uanset om nummeret er et dyster, alvorligt eller som det her. En griner. Jeg plejer at sige at hver 7. år kommer der en udvikligs fase. Og for mig tog den et par år før jeg fandt frem til at ha det sjovt i musikken igen. Sådan er det når man har levet i musikken hele sit liv.

Du er ikke redd for at den nye singelen er for “politisk ukorrekt”?

– Jeg er ikke bange for det. Jeg håber man kan høre selvironien, og at det står klart at jeg laver lidt pis. Det er meget meget værre ting man ka finde på nettet. End en rapper der siger tissemand i en sang. Jeg håber da at de fleste fanger det sjove/dumme/grineren idet.

Nå som du er “tilbake”. Hva kan vi forvente oss av deg fremover?

– Man ka forvente musik oftere fra mig, og som kommer fra et sandt sted uanset om det er gak og gøjl eller mere alvorlige numre. Jeg er ihvertfald klar til næste kapitel.

Sjekk ut Yephas rykende ferske musikkvideo:

.

Yepha er tilbake etter en liten pause

0 Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>