Arshad Maimouni tar oss med til Stockholm

Arshad Maimouni har den siste tiden for det meste fokusert på å etablere Dirhams Ent, som er hans nye management/label, men nylig droppet han også singelen ”Ma Chérie” hvor han har med Stockholm-rapperen Enes.

“Ma Chérie” er en låt som handler om en partner som er lojal og omtenksom, og opptrer like stabilt i gjennom alle sesonger. Låten skildrer en følelse som passer bra for sommeren og setter stemningen der den burde være,” forteller Arshad til YLTV.

Tidligere i år teamet Arshad opp med svenske Nor på låten “Valg”.

Oslo-sangerens singel er skrevet av Maimouni og Enes selv, og er produsert av 2nd Half og Andre Jensen. Musikkvideoen er filmet i den svenske hovedstaden, og er regissert av Abdi Junior (Ezzari, Hkeem, Jonas Benyoub, Ozzy Blacks).

“Jeg samlet sammen Abdi og en kompis til, satt oss i bilen og satte kurs mot Stockholm. Vi planla ideen for videoen på vei bortover, samt undersøkte noen kule locations som vi kunne spille inn på. Alt i alt så tok vi mye på sparket og lykkes heldigvis med det. Enes tok oss godt imot, i likhet alle de andre som møtte oss underveis på turen. Vi storkoste oss i ren Dirhams stil,” fortsetter Maimouni.

Arshad Maimouni tar oss med til Stockholm

0 Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>