Slider, Vimeo

Stenz – “HVADAA” [OFFISIELL MUSIKKVIDEO]

Stenz har de siste årene utviklet en litt annerledes stemme, og kommet med musikk som ikke har vært synlig siden Dirty Oppland og Diaz tiden. Mye har forandret seg så temaene og soundet skiller seg fra hverandre, men en ting er fortsatt likt, og det er historiene fra bygda. Han vokste opp i de dype skoger, men har siden 16 års alderen bodd i storbyen. Han ønsker å løse opp i misoppfatninger som ligger der mellom bygda og byen.

Stream “HVADAA” med Stenz på Spotify:
https://open.spotify.com/track/095LZYIhwxdIQD3DKssr4Y?si=dZkZ05ZYQ9aL7wTDkiodvA

Nå slipper Stenz singelen ”HVADDA” med tilhørende musikkvideo. Låten er endel av EP´n ”HEDMARK” som kommer ut 6. Juli.

  • ”Jeg vet at mange idag bare vil bruke musikk som en måte å rømme litt fra virkeligheten, og drømme seg bort, men siden det har blitt standarden idag ønsker jeg å veie opp litt med å stille spørsmål om hvordan denne musikken påvirker ungdommen idag. Er selv en kunstnerisk sjel, men man kan ikke bare gjemme seg bak ytringsfrihet, og lukke øynene for den innvirkningen musikken har på folk.”

”HVADAA” er en hardtslående rap singel som setter fokus på tekst innenfor sjangeren. Dette er et tema som har vært i søkelyset den siste tiden, og det snakkes mye om hvilken effekt dette kan ha på spesielt de unge idag. Stenz spør hva disse artistene som snakker om dop, bitches og penger egentlig mener og hvorfor dette fremmes av musikkindustrien.

  • «Det har vært flere tragiske tilfeller av overdose og lignende de siste årene i musikken, og vi må slutte å glorifisere dette. Noen unge blir påvirket av denne musikken, og det er umulig for foreldre å blokkere alt dette for dem. Vi må spre positive budskap, ikke de der negative greiene. Greit at noen har det sånn og absolutt vil lage sånn musikk, men da kan ikke dette bli støttet av industrien så det er det man hører overalt man går.  

Musikkvideon til ”HVADAA” er produsert av Ole Jørgen Troøyen, og er en Onetake video som finner sted i en falleferdig låve på Brandval.

Kontakt: Paria A                                                                                                       
Label: Bøl Records
Mobil: 91254762
Email: paria@bolrecords.no

1 thought on “Stenz – “HVADAA” [OFFISIELL MUSIKKVIDEO]”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *