Spilleliste: Dette er ukens beste låter – uke 27

Hver fredag adder vi syv rykende ferske låter fra Skandinavia i vår “YLTV – #DAGENSUTGIVELSE”-liste på Spotify. Så om du ønsker å bli oppdatert på den beste musikken fra Norge, Sverige og Danmark hver uke, så burde du følge spillelisten.

Z.E – “Positiv”

Videoen til denne låten droppet tirsdag denne uken, og har i dag (fredag) over 300 000 views. Det er ingen tvil om at Tensta-rapperne er blant Sveriges mest populære artister om dagen, og det med god grunn.

P-Flow – “On My Way”

P-Flow er en artist vi har fulgt med på en stund, og med fjorårets “Flowers”-EP stadfestet at han er en av Trondheims absolutt mest spennende nykommere. “On My Way” er en låt vi gleder oss til å bumpe i bilen på vei til festivalmoro i solsteken.

Murro – “Viva La Coca”

Murro har vært en favoritt på kontoret helt siden vi startet YLTV, som også er sist han slapp musikk. Vi er superhappy over at han har valgt å komme tilbake, og “Viva La Coca” er en god start.

Showit – “Main Chick”

Denne har vi ventet på helt siden vi ble introdusert for Showit via label-sjef Pato Poohs “På Väg” med Lamix. Hun går beinhardt i malingen, og etter å ha sett henne live sier vi: watch out!

Mats Dawg – “Vepsebol”

Hvis ikke kombinasjonen av Mats Dawgs mørke stemme og Makko Makebas beats treffer deg i hjerteroten, så er vi litt usikker på om du er på riktig nettside, haha. Kan vi drømme om et helt album, boys?

AWADA – “Vámanos”

Vi bumper enda AWADAs debutsingel “Køligere End Dem” med Ham VolKan & RH fra april, men nå er altså København-artisten tilbake med nok en finfin låt. Denne gangen litt lystigere og klar for sommeren.

Dani M & Abidaz – “Oh Shit!”

Dani & (free) Abidaz på en Viktor Ax-beat slår aldri feil (“Traphouse” & “Hela Livet”), og denne låten er intet unntak. Oh shit, for en kombinasjon de to utgjør! Også her håper vi på et lengre prosjekt.

Spilleliste: Dette er ukens beste låter – uke 27

0 Comments

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>