Uncategorized

Maggie trer frem fra skyggen

Maggie Petkovic fra Oslo har ofret blod, svette og tårer for musikken i en årrekke. Hun har vært korist for Nico & Vinz, Cezinando og Omer Bhatti, varmet opp for Snoop Dogg og Xzibit, og vært finalist i den  internasjonale musikkonkurransen EMERGENZA. Nå har tiden derimot kommet for å fokusere 100% på egen karriere, og tre helt ut av skyggen.

R&b-sangeren er for tiden aktuell med låta “Drunk on Your Love”, som er listet på NRK mP3 og har over 110K streams på Spotify via eget label. I tillegg har hun i regi av Mathias Toven Gautun fått laget en vakker musikkvideo til sangen, og premieren får du her på YLTV (i bunnen av saken).

Hey, Maggie! Grattis med musikkvideo. Hva er tanken bak den?

– Hei, YLTV! Tusen takk! Tanken bak videoen er å speile hva låten handler om på en måte. Videoen viser tilbakeblikk fra gode minner. Det trenger ikke å være så bokstavelig og klisjè som hvor “boy meets girls” type ting. Man kan ha mye good moments med gode venner også. I låta aner man den tomheten man også kan oppleve når den følelsen forsvinner. Det er ofte sånn med oss mennesker at vi setter mer pris på og gir mer value til ting i etterkant. Veldig filosofisk av meg, I know…

Er «Drunk on your love» basert på virkelighet?

– Jeg vil ikke si at alt jeg synger om generelt er bokstavelig talt virkelighet, men det er basert på ekte erfaringer. Alle har vel en eller annen gang følt på den intense rusen man får når man er bettatt eller bare har et skikkelig good moment!

I går var det Valentines. Hva er den perfekte daten for deg?

– Kall meg gammeldags, men jeg hadde satt pris på en god middag med et godt glass vin. Det er de små tingene i livet…

2019. Hva står på planen?

– Slipper min 3 single i mars! Jeg diiiggger den neste singelen min! Jobber mye i studio nå og holder på å ferdigstille alle de nye låtene jeg skal gi ut for en potensiell EP. Blir nok noen fete gigger med det fete bandet mitt også! 2019 blir året jeg endelig kan vise frem enda mer av materiale jeg har jobbet med slik at folk slutter å spørre meg om hva som skjer med musikken en gang for alle! Haha.