Vimeo

Loka Brazi Feat. Nils m/ Skils & Flexi Aukan – “Fella” [OFFISIELL MUSIKKVIDEO]

Loka Brazi er ute med den Chem 3055-produserte singelen “Fella”, hvor han har fått med seg Nils m/ Skils & Flexi Aukan. Yey?

Video av Ole-Jørgen Ramstad for OJR Productions.

Loka Brazi har rappa og gitt ut musikk siden slutten av 90-tallet, bl.a. med Tommy Klemp, Keem One & Roma i gruppa Fusion of Styles. I 2009 begynte han på Westerdals og tok en filmutdannelse, ved endt studie besluttet han derfor å fokusere på en filmkarriere. Musikk-utgivelsene har dermed uteblitt frem til han i 2017 bestemte seg for å gi det en ny sjanse.

Fjoråret ble brukt til å forberede flere prosjekter og i år vil de se dagens lys. Loka Brazi rapper både på engelsk og norsk og første norskspråklige singel ut er «Fella» hvor han har fått med seg Nils m/ Skils og Flexi Aukan. Låta er produsert, mixet og mastret av Chem 3055 og handler om ting man innimellom må gjøre for å få endene til å møtes. Gutta har rett og slett tatt det de over dammen kaller «the trap» og oversatt ordet direkte, resultatet ble et lite stykke «Fellamusikk» som også har fått en musikkvideo.

Nils m/ Skils er aktuell med mixtapen «Overflod av Bars» som ligger på SoundCloud og Flexi Aukan slipper i disse dager en raggaeinspirert singel, også med Chem 3055 som heter «Gogo Juju».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *