Uncategorized

Joddski jazzer med Gutta Boys

Selv om Joddskis kommende album “Glasshuset” dropper først 8. februar neste år, så har Tungtvann-ringreven fem singler fra samarbeidsprosjektet med Salvador Sanchez fra Darkside of the Force. Siste låtslipp var “Gutta Boys”, vi er også denne gangen så heldige å kunne gi dere musikkvideoen.

Denne gangen har Bodø-rapperen fått den lokale pokalen Skrullipop, kjent fra Dilillis, Skrullipop & Di Nådeløse og tusen andre konstellasjoner, til å lage videoen i Paint. Han har også stått bak Sirkus Eliassens “Opp ned bak fram”-video fra 2012.

“Skrullipop har fått frie tøyler. Han er en enestående figur i kulturlivet, og har en solid dose galskap i alt han gjør. Derfor ville det blitt helt merkelig å begrense hans frihet i arbeidet med videoen”, forteller Jørgen.

Til tross for at låtene på albumet i stor grad er basert på musikk fra hjembyen, er plata på ingen måte ei intern Bodø-plate. «Outsidere» vil neppe legge merke til at samplene som krydrer plata kommer fra folk som alle har en tilknytning til byen. Halvdan Sivertsen, Terje Nilsen, Ruus Band og Magnus Bein har vært basis for de fire låtene vi har fått høre så langt. “Gutta Boys” er myntet på dansebandet Cobras lokale evergreen “Gutta Boys’en” fra 1982.

– “Gutta Boys” er en feelgood-låt om det å bli «voksen». Vi som er artister får lov å være barn nesten helt til vi pensjoneres, men av og til så prøver vi, og da blir det ofte bare tull. I første verset ser jeg for meg et møte med en gammel kompis som går gærnt, mens det andre tar et oppgjør med snusk og snask! Rakt inn i fremtiden, forteller Joddski.

Se musikkvideoene til de tidligere slippende fra “Glasshuset”:


1 thought on “Joddski jazzer med Gutta Boys”

Comments are closed.