Vimeo

Joddski Feat. Mats Dawg – “Dumsnill” [OFFISIELL MUSIKKVIDEO]

Joddski har teamet opp med kompisen Mats Dawg for å krydre en deilig beat produsert av Kristiansand-legenden Salvador Sanchez. Sommer anthem?

Stream “Dumsnill” med Joddski & Mats Dawg på Spotify:

Musikkvideoen er regissert av Thomas Flått, noe som passer den melankolske, sjelfylte sommersvisken perfekt.

–Vi ville gjøre noe helt annet enn den typiske kjekkasvideoen med masse kompiser som skriker i kamera. Vi hadde et par finfine kvelder på Hovedøya og rundt i byen, og fokus ligger på vakre bilder, blomster som faller ned og rappere i solnedgang, avslutter legenden.

«Dumsnill» er andre singel ut fra Tungtvann-veteranen Joddskis nye prosjekt «Glasshuset». En personlig låt om å ofte være litt for grei.

Tidligere i år slapp Joddski låta «Gata» basert på en sample av en annen medlegende og bysbarn, Halvdan Sivertsen.

Også «Dumsnill» baserer seg på en gammel Bodø-låt, denne gang Terje Nilsen.

“«Dumsnill» handler om å gi for mye av seg selv, og hva som skjer når folk utnytter det faktum at man prøver å hjelpe til så mye man kan. Av og til så hjelper det ikke hvor gode intensjonene er, godt kan faktisk gjøre vondt verre, er Joddskis kommentar til tematikken.

Med seg på den nye singelen har han den NMG/G-Huset-affilierte, Bergensbosatte Bodøværingen Mats Dawg, som legger til:

“Dumsnillheten er sterk i noen folk. Det er ikke noe å være flau over, men hvis du har mye av det må du være aktiv med å ta hensyn til deg selv og din egen kapasitet. Kjenn på magefølelsen, den er superekte. Du kan ikke hjelpe noen hvis du ikke hjelper deg selv,” er Daogen sitt råd.

«Dumsnill» er ikke det første samarbeidet mellom Bodø-rapperne. Siden de samarbeidet på A-Lagets «Rett vest» i 2008 har de dukket opp på samme scene og låt titt og ofte.

“Det var naturlig å få med Mats Dawg, som er den eneste Bodø-rapperen med nasjonal suksess. Han er dessuten en av de mest unike stemmene i norsk rap. Selv om han ikke akkurat strør om seg med låter, er det alltid verdt å vente på kvalitet,” sier Joddski.

Begge singlene er produsert av Kristiansand-legenden Salvador Sanchez. Mikset av Poppa Lars, gitar av Tarjei Nordeng, trompet av Tore Johansen, cover av Kamuflasje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *