Uncategorized

– Jeg skal bli rik uansett

Det har gått tre år siden Oscar Blesson først dukket opp på kanalen, og siden da har han blitt signert til Tommy Tee som siden har jobbet med ungguttens kommende debutalbum “Remy N Flowers”. Nå er skiva klar og den dropper våren 2019. Så Holmlia-rapperen starter desember med å by på musikkvideo til den Tommy-produserte låta “Hol’ Up Bih”, som ikke kom med på albumet.

Yo, Oscar. Endelig fikk vi sluppet en video sammen. Fortell om låt og video.

– Yesss, it’s been a long time coming! “Hol’ Up Bih” handler om alle som har prøvd å fortelle meg hva jeg skal gjøre uten å lykkes, haha. I’m on a mission og vet akkurat hva jeg skal. I’ma get rich regardless og når det skjer skal jeg gjøre store moves!! Wait and see.

Denne låten kom ikke med på det kommende albumet. Hva kan du fortelle om de låtene som kom med?

– “Remy N Flowers” er top 10 hip-hop-album i VERDEN i 2019! Own time, own sound, the God Sound!! Alt er produsert av Tommy Tee, og jeg føler den tiden vi har lagd inn i skiva har virkelig paid off og kan ikke vente å vise det til dere! Jeg tror det kommer til gjøre det stort.💯

Om vi spoler ett år frem. Desember 2019. Hva har skjedd på det året?

– Uff, too much. Jeg er klar for alt da! Nytt album til da, I’ll be back for the resume!

Videoen er skutt i New York og Oslo av @shotbyllama og @willtrillest.