Uncategorized

– Jeg prioriterer folk rundt meg

1. januar i år slapp vi musikkvideoen til LEOs “Vi Kommer”-video, hvor han hadde med seg GRT-kompisene Umut, Adonis og KiNGZ¥. Videoen skled rett inn på YouTubes “trending”-liste og puttet 18-åringen på kartet. Nå er han tilbake med ny singel dedikert til alle som følger drømmene sine.

Siden sist har unggutten vært med i NRK 3-serien “Minoriteens”, hvor ungdommer fra Elvebakken videregående og ungdomsklubben Orkis stod både foran og bak kamera. Addo Asare (som Leo egentlig heter) ble raskt en publikumsfavoritt, som følge av hans inderlige jakt på en kjæreste.

Nå er den Ghana-fødte artisten klar med sin andre singel, “Vibe”, hvor han har fått med seg 15 år gamle Vivvi fra Bjerke i Oslo.

Grattis med ny singel, Addo! Hva har skjedd siden du slapp “Vi Kommer”?

– Takk! Jeg har spilt masse konserter siden sist. Jeg har også fått mange gode tilbake meldinger fra fans og andre bekjente, og har blitt kjent med andre artister som synes det jeg gjør er bra og at jeg må fortsette.

Mange som har sklidd inn i DMs etter du dukket opp i “Minoriteens”?

– Ja, for å være ærlig er det mange som har slida inn i DMs, hehe.

Hva handler den nye singelen om?

– Nye singelen handler om virkelighet og det som folk tror om meg som ikke er sant. Hva jeg vil oppnå og drømmene som må nås. Hva alle som ikke er seg selv og tenker/gjør hva andre folk sier. Ingen må la noen ødelegge drømmene sine og hva de ønsker å bli. Ikke la dem dreper viben din.

Refrenget høres ut som om det er sterkt inspirert av Kendrick Lamar. Hyllest?

– Ikke egentlig. Det refrenget skrev jeg fordi beaten fikk meg til å tenkte på Sigrid sin låt “Don’t Kill My Vibe”. Jeg forsøkte å rime det refrenget med beaten. og så adda jeg “please” og det var heftig. Rappet det til andre folk og de syntes det var en banger. Kendrick Lamar er en legende, men er ikke så stor fan av han.

Men refrenget er ganske likt “Bitch, Don’t Kill My Vibe”?

– Ja, men jeg hadde ikke hørt den før jeg skrev denne sangen, haha.

Du har ganske mange dyre biler i videoen? Er det drømmen?

– Ja, det er drømmen, men ikke førsteprioritet. Jeg prioriterer folk rundt meg (familie, fansen og guttene mine) før disse tingene. Takk til PHONG aka faren til Vivvi for hjelpen med å få skaffet de dyre bilene.

Se den Alieer-regisserte videoen til “Vibe” her:

Sjekk også ut GRT-medlemmets forrige singel, “Vi Kommer”, her: