Uncategorized

G52 med advarsel til jyplinger i gamet

Det har gått to måneder siden G52 slapp musikkvideoen til “Snakker Mest” her på kanalen, og oppturen med debutsingelen virker å ha gitt veteranene mersmak. Nå kommer den harde oppfølgeren med tilhørende video, og det snakkes om en EP-utgivelse i sikte.

Siden sist har de to ringrevene låst seg inn i studio for å spille inn deres debut-EP, og den rykende ferske andresingelen “Gran Torino” er et resultat av nettopp dette. I presseskrivet skrives det at “de to rutinerte rap-veteranene går hardt inn og snakker ned om ferske jyplinger i gamet som tror de er guds gave til rapmusikken”, og at de rapper med en “ovenfra og ned”-holdning. Virker jo som gutta plukker opp tråden fra forrige utgivelse?

Yes, boys. Dere fikk en liten opptur med forrige singel. Hvordan var tilbakemeldingene?

– Det har vært utelukkende positivt for oss. Virker som folk satt pris på låta og videoen. Det var en låt som falt fort på plass og det var en god start på det vi skal bygge videre på.

Den mest populære kommentaren på YouTube var «Hahahh når du er 50 år og ikke vet hva du gjør med livet». Hva føler dere om det?

– Føler vel egentlig ikke så mye om det. Troll finner man overalt. Har du ikke noe mer gjennomtenkt enn å prøve å buste folk på alderen, da har du lite å komme med.

I presseskrivet til «Gran Torino» skriver dere «de gamle er eldst og viser hvor skapet skal stå». Ikke redd for å bli stemplet som «bitre»?

– En oppfordring til lytterne våre er å lese tittelen på låta og høre etter hva som blir sagt.

Hvilke unge rappere faller i smak?

– Unge Ferrari, Jonas Benyoub, Nalband, Adam Ezzari, Kald Flamme, Køber, Larsivelli, Black O og Linni for å nevne noen.

Jeg ser dere skriver begrepet «Oslokoden» overalt. Hva er det?

– Oslokoden er labelet som gir ut musikken vår.

Hva kan dere fortelle om den kommende EP-en?

– Kompromissløs, ærlig og hard. Nico Rebelle, Thørnblad og Damien står bak beatsa på EP-en. Planen er å slippe video til hver låt og vi håper vi får ut skiva før nyttår.

Sporet er produsert av Martin Thørnblad fra Suset Lydstudio, og gutta har selv stått for videoen.