Uncategorized

Fred E er varm på ny singel

Fred E er som veteran å regne etter mange år i gamet via grupper som Freddy & the Casuals og Pinlig Stillhet, men tidligere i år valgte han å relansere seg som soloartist og nå gir han oss musikkvideoen til tredjesingelen.

Siden april har han servert oss videoer til låtene “Plagg på Plagg” og “Mine Crews” (se de nederst i saken), og nå har turen kommer til egenproduserte “Så Varm” som har premiere her på kanalen. Vi fikk heldigvis (!) fanget den Drammen-baserte rapperen og produsenten på messenger, og fikk utvekslet noen ord om det ferske slippet.

Yo, Fred E! Hatt en bra og varm sommer?

– Den har vært brrra og varm! Nesten for varm, men da er det godt å få ut litt steam. 🙂

Du er jo ute med ny låt og video. Fortell oss litt om den.

– Låta ble til av seg selv en sommerdag i juni (45 i sola). Hadde satt av en hel dag i studio på en dag det egentlig var aaalt for varmt å sitte og jobbe, men jeg er sta… Big up til Dj CMA for cutsa! Egentlig hadde vi planer om å filme video til en annen låt den dagen, men da noen av de involverte ikke kunne møte bestemte vi oss for å kjøre på med “Så Varmt” som jeg hadde spilt inn uka før. Freestyla oss frem til en slags “studiostage” inni en falleferdig låve. Er jo ikke no “story” på samme måte som de 2 forrige videoene mine men Dennis Bråtner fra D.B Films, som står bak det visuelle har konsa på uttrykket og jobba som en helt med effektene på denne. ❤

Ordet på gata er at en av guttene i videoen gjester neste låt?

– Jeg og BirdN€st har no greier på G. Han har hengt i studio i ca 5 år nå og jobba jevnt og trutt med egne ting. Vi viser hverandre skisser jevnlig og han kikka veldig på en greie både med tanke på beat og tema, så da vare gjort. Stay tuuuned!

Du som jobber på G60 (ungdomsklubb), og har fingeren på bypulsen i Elvebyen. Hvem er neste unge stjerne ut av Drammen?

– Jeg syns det er mye bra som ulmer i Drammen om dagen! Blir vanskelig og trekke frem en, men Change kommer med ett heftig slipp snart! Har masa på han i flere år at han må slippe låter, så det blir fett! Ellers my man BirdN€st en dere må følge med på. Sjekk ut hans album “Nabo” om du ikke har gjort det! Typicul&Emjay kommer med nye tracks snart. som jeg VET blir flammer! VVS å er på en syksyk ting. Sykt gøy å følge med. Ellers big ups til all ungdommen som er innom G60 og legger vers!

Se den nye videoen + de to tidligere slippene her: